Skip to content
ActualitatArianyMontuïriPetraPorreresSant JoanVilafranca

Les obres d’ampliació de l’Hospital de Manacor finalitzen la fase d’estructures dels edificis

Imatge aèria del centre hospitalari de Manacor.

L’Hospital de Manacor és un dels tres hospitals de referència per als veïns i veïnes del Pla de Mallorca. Els altres dos són els de Son Llàtzer i el d’Inca. El centre comarcal de Manacor ara ha difós unes imatges sobre la situació actual de les obres.

Així expliquen que la situació de les obres es pot observar amb l’avanç de la façana ventilada i la finalització de les fases d’estructura de l’edifici ambulatori i la fase d’estructura, fins a la tercera planta, de l’edifici industrial.

Així i tot, encara falta part de la fase d’estructura de l’edifici industrial amb la continuació a la zona on es troba la línia de mitjana tensió. Es pot observar el tancament de maons de les façanes de l’edifici industrial, a l’antiga zona on aparcaven les ambulàncies.

L’avanç de les obres es pot seguir aquí.

Així mateix, fa unes setmanes es va informar els batles o regidors de Salut dels ajuntaments de la situació actual del centre sanitari. Va ser en la reunió de la Comissió de Participació Ciutadana.

Dos dels municipis que tenen a Manacor com a referència són els de Sant Joan i Montuïri, on recordem que fa unes setmanes assenyalàvem que els seus nous centres de Salut duen un retard considerable en les seves obres.

Back To Top