Skip to content
ActualitatCulturaMontuïri

Emoció i record en el concert d’homenatge a Pere “Malherba”

El concert se celebrà al pati de les cases del Dau. Foto: J.Palou

La Banda de Música de Montuïri oferí, el vespre del passat diumenge, un sentit homenatge a Pere Miralles Roca “Malherba” qui en fou el director per espai de 45 anys. Un concert que acabà amb la petició de posar el nom de Pere Miralles Roca al carrer on va viure el músic, pagès i polític montuïrer.

El concert va voler ser un repàs amb la interpretació de diferents partitures que han marcat la vida i la trajectòria de Pere Miralles. Així l’acte s’inicià amb l’Himne de Riego, una partitura que com van dir els presentadors de l’acte, Margalida Mateu i Joan Socies “ja és tota una declaració d’intencions del concert d’aquest vespre”.

Per a l’ocasió, la Banda, comptà amb la presència d’antics músics que volgueren tornar a agafar el seu instrument per a homenatjar qui en fou el director.

Coppélia, Barberillo de Lavapiés, Ateneo Musical, Paquito Chocolatero, Amparito Roca, Els Segadors, The Happy Cyclist o el Chico de las Gaseosas foren algunes de les peces que interpretaren davant un públic que omplí el pati de les cases del Dau. Escenari elegit per celebrar el concert.

Les peces serviren per recordar diferents etapes de la banda i de la vida de Pere Miralles, qui començà a tocar amb la formació musical als set anys i en fou director entre el 1969 i el 2014.

Acabat el concert i amb la proposta de canviar el nom del carrer de la Lluna pel de Pere Miralles Roca damunt la taula, s’entregaren diferents obsequis a la família de Pere Miralles. La seva vídua, Catalina Martorell va voler agrair les mostres de gratitud i record envers el seu marit.

Back To Top