Skip to content
ActualitatSencelles

Dol a Sencelles per la mort de Josep Pons Ginard ‘Bitzo’

El municipi de Sencelles està de dol per la mort de Josep Pons Ginard, de Can Bitzo. En Pep Bitzo era una d’aquelles persones que fan cultura i dinamitzen el poble. El club de futbol de Sencelles, l’Associació de Persones Majors, la Televisió de Sencelles o l’antiga companyia teatral Santa Àgueda.

Així mateix, l’Ajuntament de Sencelles el 2019 li entregà el primer guardó Vila de Sencelles. Un reconeixement amb el qual se li va voler agrair la cessió del seu arxiu personal tant d’audiovisual com de fotografia que ara ja ha passat a formar part de l’Arxiu Municipal de Sencelles.

Avui dilluns dia 10 de juny, a les 18 h en el tanatori municipal se li faran les exèquies i el funeral a les 20 h a l’església parroquial de Sant Pere.

Back To Top