Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Només Algaida, Santa Eugènia i Costitx aguanten l’envestida i victòria del PP a les Europees

Els municipis del Pla de Mallorca es tenyeixen de blau, després de conèixer els resultats de la jornada electoral Europea d’aquest 9 de juny. En tot el Pla només tres municipis, Santa Eugènia i Algaida, amb batlies socialistes i Costitx amb batlia del PI, hi han guanyat aquests partits i no ho ha fet el PP com sí que passà a la resta de municipis del Pla.

Ni Llubí, ni Sencelles, ni Porreres, ni Ariany, ni Sant Joan, ni Lloret, ni Petra, ni Montuïri, municipis on no govern el PP en l’àmbit municipal es pogueren imposar als partits dels batles d’aquests municipis. Si miram i analitzam els resultats poble a poble podríem extrapolar algunes dades a les locals, tot i que la baixa participació en aquestes eleccions europees fa que sigui molt difícil fer aquesta comparativa.

Així i tot, alguns batles i batlesses hauran de fer una bona anàlisi de la situació resultant de les urnes. Si mateix, recordem que a les darreres eleccions generals del juliol de 2023 qui s’imposà a tots i cada un dels municipis fou el PP.

Els resultats per pobles han estat els següents: Clicau sobre la imatge per veure-ho.

Back To Top