Skip to content
Mansiula

La Mansiula (XI)

CONNEXIÓ PETRERA, SINEUERA I PORRERENCA AMB MOREY

Una comitiva de familiars i amics de Mateu Morey (a la imatge) són amb el jugador de Petra a Londres per seguir la final de la Champions League que es juga avui. A la imatge hi ha petrers, sineuers i un porrerenc. Alguns duen els colors del Borussia Dortmund i cap d’ells duu els del Reial Madrid… Encara n’hi haurà que empraran la foto per dir allò de què els mallorquins som un land més d’Alemanya. Però la cosa és més senzilla. Per sort encara estiren més els llaços familiars i d’amistat que segons quines banderes. Desitjam que els vagi tot Alles Flach.

RISCOS ELECTORALS

El PP santjoaner s’ha mobilitzat de cara a les eleccions al Parlament Europeu i ha cridat a files als cappares històrics del partit. Entre aquests Joan Magro que demostra que no ha perdut la forma. Braç aixecat… dona ordres perquè la pancarta quedi ben dreta a l’home que està sobre un palé de fusta elevat pel tractor. Ja estem que no és una feina, o sí, però per ventura s’hauria d’haver près alguna mesura més per garantir la seguretat. Riscos electorals.

MANSIULA PER A TOT PLA

Aquesta setmana ens hem d’autopegar una mansiula, una fe d’errors. La notícia que titulàvem que Porreres reclama al Consell passos per a vianants a la benzinera i a la mesquita no és del tot precisa. Volem aclarir que en el ple, la moció que va presentar Més per Porreres va ser aprovada per unanimitat amb esmena de l’equip de govern. L’acord adoptat fou: que es reclamaria a l’administració insular que es prenguin les mesures de senyalització pertinents per a garantir la seguretat dels vianants. Però ja va quedar clar que no poden ser passos per a vianants perquè la batlessa de Porreres, Xisca Mora, explicà que havia contactat amb el departament de Carreteres per informar-se d’aquest aspecte. En aquest sentit, l’informaren que en una carretera d’accés al poble en sòl rústic no es poden posar passos per a vianants perquè es considera que “són drets que desprotegeixen” atès que “es posa en perill la integritat de les persones que travessen”. Per això, el Consell estudiarà altres mesures per garantir i donar més seguretat a tota la zona que va des del cementiri fins a l’antic Escorxador municipal.

SENSE SO

L’Ajuntament de Santa Eugènia, fa una mostra de transparència i és del pocs Consistoris del Pla de Mallorca que penja el ple municipal a les xarxes. Ara bé, les dues darreres plenàries el so sembla que els ha jugat una mala passada. Al Facebook oficial de l’Ajuntament hi ha els vídeos, però no es pot escoltar el que es diu. A més, en el darrer, la càmera no enfocava allà on toca. S’haurà de continuar invertint en tecnologia.

Back To Top