Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

El Centre d’Adults Es Pla amplia la seva activitat formativa de Vilafranca a Sineu

El Centre Públic d’Adults Es Pla ha ampliat i diversificat la seva oferta formativa pel pròxim curs. Així, a les instal·lacions de Vilafranca, s’hi sumarà l’espai de l’antiga escola de sa Quintana de Sineu, un espai on s’oferirà formació pel títol de Tècnic en Atenció a persones en situació de dependència, aquest curs serà els matins.

Al centre mare, ubicat a Vilafranca, s’ofereixen els títols de Tècnic en Emergències sanitàries, Tècnic en Cures auxiliars d’infermeria, Tècnic en Farmàcia i parafarmàcia i CP de Transport sanitari.

També hi haurà oferta formativa a l’IES Sineu. Allà el curs escolar 2024-25 s’hi oferirà el títol d’ESO per a adults (ESPA) i també idiomes (català, castellà, anglès), capacitació digital, preparació de les proves de nivell de català, d’accés a la UIB i de competències clau.

El termini de presentació de sol·licituds per a poder cursar els estudis s’obrirà el tres de juny i finalitzarà el 28 del mateix mes. Els interessats podeu trobar més informació al lloc web del centre.

L’aula de formació de sa Quintana es va estrenar el març de l’any passat, i es va poder equipar amb una aportació econòmica del SOIB i de l’Ajuntament de Sineu de prop de 70.000 euros.

Back To Top