Skip to content
Sineu

La vella escola sa Quintana de Sineu serà un centre de formació

Escola sa Quintana de Sineu. Centre formació Pla de Mallorca

L’antic edifici escolar de sa Quintana de Sineu s’ha equipat amb una aula per poder acollir les classes del Certificat de Professionalitat “Gestió de màrqueting i comunicació”, una formació de nivell 3, és necessari tenir el batxillerat, el BUP o equivalents. Els cursos els organitzarà l’Ajuntament de Sineu amb el suport del departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat del Pla de Mallorca.


Ara s’han habilitat les instal·lacions amb una aportació econòmica del SOIB i de l’Ajuntament de Sineu de prop de 70.000 euros.


El departament de Promoció Econòmica de la Mancomunitat ja ha obert la preinscripció al Certificat de Professionalitat de Gestió de màrqueting i comunicació a través del correu aodl1@mancomunitatplademallorca.net.


Visitaren les instal·lacions la directora del SOIB, Pilar Ortiz, acompanyada del batle de Sineu, Bartomeu Mulet i del gerent de la Mancomunitat, Joan Cifre. Les obres que s’han dut a terme són: adaptació dels banys per a les persones amb mobilitat reduïda; adequació de l’aula de formació (preparació de parets i humitats, pintar sostres i parets en color blanc i la instal·lació d’una tarima sintètica). Així també s’ha adquirit el material de l’aula i s’ha implantat i certificat la Norma UNE-EN-ISO 9001: 2015.


Durant la visita tant Cifre com Ortiz i Mulet han destacat la “bona col·laboració entre les administracions” i han explicat que aquesta aulasorgeix després de fer una diagnosi socioeconòmica del territori va recollir l’opinió de les empreses amb major facturació i les que major ocupació creaven a la comarca. Aquestes manifesten que troben dificultats a l’hora de trobar personal format en màrqueting i comunicació. És a dir, l’empresariat veu aquest perfil professional com estratègic per a l’empresa, ja que el resultat de la seva feina incideix directament sobre els resultats econòmics d’aquesta”.

Back To Top