Skip to content
ActualitatFires i FestesLlubi

Llubí torna a mostrar la seva riquesa gastronòmica amb la nova edició de “De tapes amb Tàperes”

Imatge del jurat d'una passada festa de la tapa.

El municipi de Llubí acollirà dissabte, dia 1 de juny, una nova edició del “Llubí va de TÀPerES”, una mostra en la qual fins a nou bars i restaurants oferiran les seves millors elaboracions sempre amb la presència del fruit estrella del municipi en cada elaboració.

Can Menescal, Es Cantó, Forn de Can Ramon, Pub 6 Kaires, S’Acústic, sa Peixateria i s’Aturada, 23 són els establiments que enguany participen d’aquesta festa que comença a les 20.00 h.

En el decurs de la mostra hi haurà un trenet que farà la ruta entre els establiments participants i hi haurà música en directe per part dels grups Soul Makers i Soul Sisters.

L’Ajuntament de Llubí posarà tassons i plats reutilitzables a disposició de les persones que vulguin per un donatiu de 2 € que aniran a benefici d’una causa social.

La batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, recorda que “l’essència i objectiu d’aquesta festa és preservar la tàpera i donar-la a conèixer i també fer veure que es pot formar part de moltes receptes i elaboracions més enllà de les tradicionals i típiques de la cuina mallorquina”. Així mateix, “també contribuïm a mostrar la gastronomia del nostre municipi on hi ha moltes de bars i restaurants que fan molt bona cuina”.

Back To Top