Skip to content
ActualitatDestacatEsportsPorreres

La Unió Esportiva Porreres fa història i torna a tercera 39 anys després

Invasió de camp i festa grossa. La Unió Esportiva Porreres ha tocat avui novament la glòria futbolística aconseguint l’ascens a la 3 RFEF i ho ha fet 39 anys després del darrer descens precisament el mes de maig de 1985. L’ascens a més coincideix amb la temporada en què se celebra el centenari del club que jugà el seu primer partit al camp de n’Hereveta un mes d’agost de 1923.

Avui, el camp municipal d’esports de ses Forques ha presentat una de les millors entrades de les darreres dècades. Els nirvis continguts de les darreres setmanes i especialment de les darreres hores després d’una temporada per emmarcar, s’han transformat en alegria fora mesura després del xiulet final.

L’afició porrerenca, com era d’esperar, no ha fallat. L’ocasió bé ho mereixia i els antecedents reclamaven sobretot a l’equip i cos tècnic i també a la directiva i incondicionals una darrera empenta per assolir l’objectiu que s’havia marcat el club presidit per Guillem Ballester Colometa.

L’equip que ha estat líder de la seva lliga durant tota la temporada amb una sola derrota, rebia un fort revés després de perdre la primera bala de l’ascens en una ajustada eliminatòria contra el Sant Jordi d’Eivissa (1-1/ 1-0). Aquesta, però durà poc perquè es transformà en alegria el cap de setmana següent en aconseguir una contundent victòria en el camp del Molinar 1-3. Una renda i una sensació de superioritat que només s’havien de certificar avui a ses Forques.

Així i tot, el partit no ha estat fàcil. Els porrerencs han mantingut la porteria a zero fins a les acaballes quan un gol dels visitants superat el minut 85 ha duit els nirvis a ses Forques perquè un segon gol del Molinar hauria duit el partit a la pròrroga. No ha estat així i el partit ha acabat 0-1 amb l’ascens pel Porreres que ha fet bona la renda de dos gols aconseguida en el partit d’anada.

Amb aquest ascens, el Pla de Mallorca tendrà un representant a la màxima categoria autonòmica del futbol.

Back To Top