Skip to content
ActualitatLlubi

Reunió per informar sobre les obres del projecte de dos milions d’euros per a millores al nucli de Llubí

L’Ajuntament de Llubí ha convocat la ciutadania a una reunió per a informar sobre el gran projecte de millora l’entorn urbà dels elements patrimonials del municipi pel qual ha rebut una ajuda de 2 milions d’euros de fons europeus Next Generation. La convocatòria és per dijous, dia 23 de maig, a partir de les 19.30h, al Teatre de Llubí.

Segons informa l’Ajuntament llubiner l’objectiu és donar informació sobre els detalls del projecte especialment als residents a les zones afectades i també a la població en general, atès que afectarà gairebé tot el nucli urbà. Les obres s’han de dur a terme de forma imminent en els pròxims mesos, ja que segons la convocatòria de la subvenció europea han d’estar enllestides en el mes de desembre de 2024.

Els carrers i zones afectades per les obres són Dr. Fleming, plaça de l’Església, cruïlla Roca Llisa- carrer Creu, davant Farinera, carrer Sant Feliu (des de l’Ajuntament fins al Teatre), plaça Molí de Son Rafal, Plaça Carretera, cruïlla Ramon Llull Carretera- Roca Llisa).

Com va publicar aquest digital el passat dia 1 de maig, és un projecte transversal i, de fet, el projecte suposarà la millora de l’entorn urbà en els principals elements patrimonials d’interès turístic.

Back To Top