Skip to content
Mansiula

La Mansiula (VIII)

Magic Team, guanyadors del torneig de Sant Joan de 2023.

ELS OFESOS D’EN FLORENTINO

Alguns madridistes es varen ofendre per la crònica d’aquest digital sobre la creació de la Supercopa des Pla de campions de tornejos de futbet d’estiu. Des d’aquí volem demanar disculpes. Demanam perdó a en Toni Francesc Font, en Toni Covent , de Sant Joan, impulsor d’aquest nou torneig que farà poble i farà comarca, per comparar-lo amb un personatge que viu tan allunyat i per damunt del poble… TOTPLA no som l’AS ni el Marca, però jugam la nostra lliga. I sobretot, mai no hem de perdre el sentit de l’humor…

INFORMACIÓ AL PLE

Ens afalaga que alguns partits demanin informació als plens sobre la publicitat que fa algun ajuntament al nostre digital. Des de la nostra modesta aportació informativa i publicitària, això sempre ens encoratja a continuar fent la nostra feina amb independència, rigor i de la millor manera que sabem i, sobretot, sense deure res a ningú. Una altra cosa és que hi hagi partits, de tots els colors, que vagin molt equivocats pensant que els hem de fer nosaltres la feina bruta.

CAVALL MALLORQUÍ

El batle de Sineu, Tomeu Mulet, no va voler ser menys i presentà un dels seus cavalls al retornat Concurs Morfològic del Cavall Mallorquí. Mulet va competir amb un jove exemplar que no va poder mostrar ell, ja que va coincidir amb la volta que feren les autoritats per la Fira. Una Fira a la qual cal assenyalar la feinada feta per l’Ajuntament i que haurà suposat un fort impuls pels diferents criadors d’animals autòctons i de manera especial pel Cavall Mallorquí.

PERILL Ma-3040

La carretera que travessa Santa Eugènia és un perill constant. Ho denuncien els veïns i ho veu qualsevol que està una estona allà. Aquesta mateixa setmana, un dels nostres redactors va estar una bona estona al costat de la carretera i va poder comprovar la gran quantitat de vehicles pesants que hi transiten. No és d’estranyar que sigui insuportable per a les persones que viuen en aquests dos carrers del nucli i que coincideixen amb la carretera. Aquesta mateixa setmana, i després de nous accidents dels camions, l’Ajuntament ha reclamat solucions imminents al Consell de Mallorca.

Back To Top