Skip to content
ActualitatAlgaida

El Consell de Mallorca farà un estudi sobre la viabilitat de prohibir els autocars a Randa

El Consell de Mallorca farà un estudi per tal de prohibir la pujada d’autocars al puig de Cura i només permetre que ho facin microbusos.

D’aquesta manera, el departament de Carreteres del Consell de Mallorca ha recollit la petició de l’Ajuntament d’Algaida que, tal com va avançar aquest digital, s’ha proposat pacificar el nucli de Randa, un objectiu que passa per aturar el pas dels autocars i permetre només els dels microbusos.

Per això però, segons ha explicat el regidor Rafel Oliver, a l’oposició a l’Ajuntament d’Algaida i director insular d’Activitats del Consell de Mallorca, “primer s’ha de fer un estudi previ per tal de demanar informació a totes les parts afectades com ara la Federació de Transports o consultar-ho a la direcció general de trànsit”.

Per altra banda, Oliver ha volgut sortir del pas a la iniciativa d’empedrar la carretera de Randa entre el cementiri i fins a la sortida cap a Montuïri proposada per l’Ajuntament d’Algaida i publicada per aquest digital. En aquest sentit, el regidor ha puntualitzat que “legalment no es pot empedrar una carretera ni que sigui un tram així que la proposta que ha fet la batlessa no es pot dur a terme”.

La notícia sobre l’objectiu de pacificar Randa sorgí d’una reunió entre els responsables de Carreteres i representants de tots els partits amb representació a l’Ajuntament d’Algaida. En aquest sentit, Oliver s’ha mostrat “sorprès” de la proposta d’empedrar anunciada per l’Ajuntament “perquè en aquesta reunió no es va fer menció d’aquest tema”.

Back To Top