Skip to content
ActualitatFires i FestesPorreres

Porreres celebra dissabte la primera Fira d’Entitats amb 17 associacions esportives, culturals i de lleure educatiu

La regidoria de Participació Ciutadana juntament amb les entitats i associacions del municipi ha organitzat per aquest dissabte, 11 de maig, la primera edició de la Fira d’Entitats de Porreres.

En total hi participen 17 entitats esportives, culturals i de lleure educatiu. Durant tot el matí i horabaixa s’han organitzat al voltant de la plaça de la Vila un seguit d’activitats d’allò més diverses i variades. La diada s’inaugurarà per part de la Batukada de Porreres. Tot seguit s’iniciaran les activitats i s’activaran les paradetes.

“Les entitats són el batec del nostre poble. Porreres és un municipi que destaca pel seu teixit associatiu. Pràcticament, cada setmana hi ha una activitat, xerrada, conferència que constata l’alta participació i implicació de les entitats en fomentar el dinamisme cultural, esportiu i de lleure educatiu” ha explicat Toni Sastre, el regidor de Participació Ciutadana.

Així mateix, la batlessa de Porreres, Xisca Mora ha afegit que des de fa molts d’anys i en reconeixement de la trajectòria de les entitats i associacions, l’equip de govern sempre ha treballat perquè la participació sigui efectiva i se’n beneficiï tot el poble.

Back To Top