Skip to content
ActualitatAlgaidaEsports

EL CE Algaida campiones a quatre jornades per acabar la lliga, tornen a 3a RFEF per la porta gran

Campiones indiscutibles amb zero derrotes, 21 victòries i un empat, el CE Algaida torna per la porta gran a la 3ª divisió RFEF com a campiones de lliga quan resten encara quatre partits per a finalitzar la temporada de la lliga COnnecta Balear Femenina Autonòmica.

L’equip entrenat per Fernando Miguel López va certificar el seu ascens matemàtic en guanyar 8-1 al CD Menorca en el camp municipal d’esports d’es Porrassar. Una victòria contundent que deixa les algaidines líders amb 64 punts amb 88 gols a favor i només vuit en contra.

La taula de golejadores de l’equip està encapçalada per Leoni Hennrich (26), Marta Barceló i Alba López (16), Denitsa Ivanova (9), Catalina Bennassar (7), Teresa Lladó (4), Aina Janer i Catalina Vives (3) i amb un gol queden Clara Vicens, Aina Gayà, Maria Barceló i Núria Santiago.

Back To Top