Skip to content
ActualitatEsportsSant Joan

Continua la temporada de cine del santjoaner Jaume Bauzà amb la consecució de la Champions del Palma Futsal

Joan Català, Jaume Bauzà i Toni Company.

La consecució de la segona UEFA Champions League del Palma Futsal fou celebrada de forma molt especial al municipi de Sant Joan. El jove Jaume Bauzà viu una temporada de cine i es convertí en el primer santjoaner a dur una medalla de campions d’Europa al municipi del Pla.

Bauzà forma part del grup de porters de l’equip entrenat per Antonio Vadillo. De fet, l’entrenador andalús feu debutar el porter santjoaner amb 20 anys amb el primer equip en un partit oficial de lliga el passat mes de setembre de 2023. Com ja vàrem contar a aquest digital, el debut fou el somiat però, així i tot, aleshores poc devia imaginar el porter santjoaner que a les acaballes de la mateixa temporada es penjaria la medalla de campió d’Europa.

Content i també cansat del viatge de tornada i les celebracions, Jaume Bauzà va rebre ahir la felicitació del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Joan, Joan Català, qui li va voler donar l’enhorabona en nom de tot el municipi. Els acompanyà Toni Company del Bar Centro.

Català informa que en la pròxima gal·la de l’esport santjoaner que se celebra el mes de desembre, a banda dels esportistes del municipi, es farà un reconeixent especial a Jaume Bauzà per la consecució d’aquest trofeu.

Back To Top