Skip to content
ActualitatEsportsSant Joan

Debut de pel·lícula del santjoaner Jaume Bauzà amb el Palma Futsal

Contra el Barça, en un partit oficial de lliga, amb una espectacular remuntada i victòria (5-4), amb Son Moix ple a vessar i envoltat dels seus. El debut del porter santjoaner Jaume Bauzà a l’elit del futbol sala espanyol conté tots els ingredients per semblar el guió d’una pel·lícula, però és un somni fet realitat que du al darrere anys de feina i constància.

Bauzà va haver de posar-se a la porteria a la mitja part a causa de les molèsties del porter titular Carlos Barrón i va complir la seva missió i ho va fer amb nota.

FOTO: Mallorca Palma Futsal.

Després del partit i en declaracions als micròfons d’IB3 i visiblement emocionat, Jaume Bauzà, explicava com va viure, amb sorpresa, aquest debut en el partit de lliga: “La veritat és que és una cosa que mai m’esperava. Quan he entrat al descans al vestuari m’han dit “pots anar a escalfar i no sabia com reaccionar fins que m’han dit que hi anés i quan he sortit m’han fuit un poc els nirvis però en el moment que m’ho han dit no sabia ni per on començar. Un somni fet realitat. No m’ho crec ni jo, és el debut que un somia: contra el Barça, contra un dels millors equips del món”. Sobre el futur digué que “jo entren amb els millors i tot el que vengui, anirem endavant, no em tremolen les cames perquè tenc bons companys i estic molt content. També ha estat un altre somni veure tota l’afició de Sant Joan aquí… espectacular”.

Des de fa uns anys i ara encara a l’actualitat, Jaume Bauzà és entrenador de porters del club del seu poble, el CE Sant Joan.

Back To Top