Skip to content
ActualitatAlgaida

L’Ajuntament d’Algaida i l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa presenten la Campanya de Primavera 2024

Ja ha començat la Campanya de Primavera 2024 a Algaida. Sota el lema “Descobreix la Primavera al Comerç Local d’Algaida Pina i Randa”, l’àrea de Desenvolupament Local i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, juntament amb l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, conviden a residents i visitants a celebrar i participar de la iniciativa.

Enguany aquesta acció que té com a objectiu la dinamització del comerç local es basa en l’obsequi d’un exclusiu ventall dissenyat especialment per aquesta campanya per part de tots els comerços adherits. D’aquesta manera, qualsevol client que s’acosti a un dels establiments amb el cartell identificatiu de la campanya i realitzi una compra superior a 10 euros, rebrà el regal.

Segons paraules de la batlessa, Margalida Fullana, “aquesta iniciativa vol donar suport al comerç local i ajudar a donar a conèixer l’encant dels nostres establiments”. Per tot això, “volem convidar a tothom que cerqui el distintiu de la Campanya de Primavera als establiments participants d’Algaida, Pina i Randa i formi part d’aquest moviment fresc i dinamitzador”.

L’ajuntament ha informat també que els ventalls es podran aconseguir fins a l’acabament d’existències.

Back To Top