Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

La Mancomunitat demana aportacions ciutadanes al Pla estratègic d’igualtat

L’elaboració del Pla estratègic participatiu d’igualtat (PEPI) de la Mancomunitat Pla enfila la recta final. L’organisme supramunicipal demana ara la col·laboració de la ciutadania perquè faci les seves aportacions després que recentment les persones, associacions i entitats, representants polítiques, empresàries i tècniques de l’administració que conformen el Consell d’igualtat hagin fet les seves per a complementar el pla.

La proposta del Pla estratègic participatiu d’igualtat consta de cinc eixos:

1- Governança: participació social i política.

2-La sostenibilitat de la vida en el centre.

3- Vides lliures de violències masclistes.

4- Drets de totes i per totes.

5-Igualtat i ple dret de persones LGTBI.

Cada un d’aquests eixos consta de diferents objectius i accions concretes que s’han anat implementant durant tot el procés participatiu. “Ara és el moment que la ciutadania faci les seves aportacions”, explica la treballadora social de la Unitat d’Igualtat i abordatge de les violències masclistes de la Mancomunitat, Iolanda Cirer, qui afegeix: “si accedeixen al document del Pla estratègic podran conèixer la tasca feta fins ara i després emplenar el formulari per donar la seva opinió afegint alguna acció o objectiu que consideren que hi manca o també qüestionant les que ja s’hi han inclòs”.

És per tot plegat, que es recomana llegir primer el document del Pla estratègic i posteriorment fer les aportacions oportunes en aquest formulari . El termini per a contestar el formulari acaba dia 22 de maig. Totes aquestes idees seran estudiades i valorades per tal que puguin ser incloses en el document final.

Back To Top