Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

La UE Porreres es jugarà l’ascens a 3ª RFEF a Eivissa després d’empatar a ses Forques

L’empat a un gol en el partit d’anada del play-off d’ascens a 3a RFEF entre la UE Porreres i el PE Sant Jordi deixa l’eliminatòria ben oberta i l’equip del Pla es jugarà l’ascens a terres eivissenques.

El camp municipal de Ses Forques ha presentat la seva millor entrada de la temporada amb molts de porrerencs i porrerenques que no s’han volgut perdre un dia històric. També gent d’altres municipis de les rodalies que no s’han volgut perdre el partit.

L’equip entrenat per Miquel Soler ha sortit amb l’onze inicial format per Mendy, Latorre, Sansó, Ferrà, Osorio, Noguera, Peluffo, Moreno, Santos, Cruz i Caicedo.

Els dos gols s’han marcat en la primera part del partit. S’han avançat els visitants en el minut 20 amb gol de Roger Serra i ha empatat pel Porreres Rafel Ferrà des del punt de penal en el minut 36 de partit.

Amb aquest resultat la comarca del Pla de Mallorca haurà d’esperar a dissabte vinent (17.00 h) per saber si la temporada vinent aconsegueix tenir un representant a la màxima categoria del futbol autonòmic.

EMPAT DE L’EQUIP DE TOMAS

En l’altra eliminatòria per l’ascens directe a la 3ª RFEF, el Cardassar A entrenat pel porrerenc Miquel Àngel Tomas ha aconseguit idèntic resultat (1-1) que la UE Porreres en el partit que els enfrontava al CD Migjorn. Els de Sant Llorenç es jugaran també l’ascens a Menorca diumenge vinent.

Back To Top