Skip to content
Mansiula

La Mansiula (VII)

VISITA AL SÀHARA

Si la setmana passada els diputats del Pla protagonitzaren part d’aquesta Mansiula per una graciosa anècdota. Aquesta setmana tots dos han conviscut en una visita al Sàhara. Segur que el viatge haurà servit per conèixer de primera mà la situació que allà s’hi viu i qui sap si una vegada tornats al Parlament podran aportar el seu granet per a trobar una solució a la gent que viu en aquell país.

LA FORÇA DE L’ESPORT FEMENÍ

No passa setmana que un equip o alguna esportista del Pla no es consolidi dalt de tot del podi o de la competició. L’esport femení té molta força al Pla, ja sigui amb el vòlei, el bàsquet, l’atletisme, el futbet, el futbol o altres disciplines a la redacció de Tot Pla no donam l’abast per cobrir tots els esdeveniments que tenen com a protagonistes a les esportistes del Pla. Enhorabona i a seguir endavant!

ÈXIT DE LES FLORS

Any darrere any el primer de Maig a Costitx és sinònim de col·laboració i d’èxit de visitants. Les llargues cues, que arribaren a dos quilòmetres d’Inca, donaven fe de la massiva presència de visitants. Costitx està d’enhorabona un any més, ja que la Fira de Costitx en Flor no és una mostra qualsevol, darrere hi ha l’esforç durant setmanes, mesos, de tot un poble que fa pinya per enramellar els carrers. Sense cap dubte, poques fires són més col·laboratives i que ajuden a fer poble com és el Costitx en Flor. Enhorabona, Costitx!

LA PÓLVORA TRAIL PER ANTENA 3

El canal estatal de televisió va emetre una peça dedicada a la Pólvora Trail organitzada per Agromart en el puig dels Soldats de Porreres. El canal havia demanat imatges i el porrerenc Gabriel Mora va córrer la cursa amb una càmera per transmetre les sensacions que sentia en el moment del pas pel túnel del polvorí. Aquesta emissió va ser només la cirereta a una cursa que ha rebut els elogis i aplaudiments de totes les persones que hi participaren. L’any vinent segur que n’hi haurà més, el que no sabem si podrà ser millor perquè el llistó ha quedat ben amunt. De fet, n’hi ha que es varen perdre aquesta edició i ja tenen la pròxima apuntada en vermell en el calendari.

Back To Top