Skip to content
ActualitatCulturaLloret de Vistalegre

Torna en Clau de Sor, el festival de música clàssica de Lloret

Un dels concerts de l'edició passada al claustre del convent.

La IV edició del Festival de música en Clau de Sor, ja té preparat els seus quatre concerts que al llarg dels mesos de maig, juny, juliol i agost acosten la música clàssica a Lloret de Vistalegre.

El batle de Lloret, Sebastià Amengual i el regidor de Cultura, Antoni Oliver han assenyalat que “per quart any consecutiu oferim en quatre mesos, quatre concerts, de maig a agost, en homenatge a Sor Josefa Mayol, la monja amb la qual tota una generació de lloritans i lloritanes va aprendre música i a estimar-la”. Després de la bona acollida de les primeres edicions el Consistori lloretà manté l’aposta per aquests concerts que omplen de música les vetlades i el claustre del convent del poble. A més d’aquest emblemàtic espai pels lloritans, sa Comuna també acull una de les propostes musicals.

Com cada any la Jove Orquestra de les Illes Balears serà l’encarregada de fer el concert inaugural sota la batuta del seu carismàtic director, Joan Barceló. Aquest concert comptarà amb Sergi Juan al violí i Paula Riera com a soprano. Això serà el 25 de maig a les 21.00 hores.

El 22 de juny serà Maria Assumpció Janer que oferirà un concert d’arpa amb el títol de R21al Arpa. També serà a les 21.00 hores al claustre.

Tocant a la festivitat de Santa Margalida, el 19 de juliol, Guillem Cardona, Joan Pàmies, Maria Servera, Xavier Gil i Oriol Reverter formen els Metalls KamBrass i seran els encarregats d’omplir de música la Comuna amb el so de les trompetes, trompes, trombons i tuba. Aquest serà a les 21.30 hores.

Finalment, el 24 d’agost, festivitat de Sant Bartomeu, el concert de Ensemble Plaerdemavida. Recital de Cançó Espanyola servirà per posar punt al cicle en Clau de Sor. Serà a les 21.30 hores al claustre.

A partir d’ara i fins al pròxim dia 20 de maig es podrà comprar la bonificació pels quatre concerts a un preu de 25 euros. Serà a partir del 10 de maig quan es posaran a la venda les entrades per a cada un dels concerts. Aquestes entrades tenen descomptes especials per a majors de 65 anys i menors de 16 anys.

Back To Top