Skip to content
ActualitatSineu

La dona detinguda per matar la seva tia havia tengut problemes veïnals a Sineu

La dona de 51 anys detinguda per haver mort la seva tia de 91 a Sineu era coneguda pels veïnats de la casa on residia la finada en el municipi de Sineu. Tot i no fer més de quatre anys que vivia en el municipi, la dona era ben coneguda pels residents a la zona de la via Tramuntana on tenia la residència l’anciana morta.

Aquest digital ha pogut saber que “la detinguda és una persona conflictiva i, de fet, la Policia Local havia hagut de fer algunes intervencions i mediacions pels seus problemes amb els veïnats”. Les mateixes fonts han informat que “no és que la dona fes alguna malifeta molt greu però sí que els agents de la Policia s’hi havien hagut de desplaçar en algunes ocasions per conflictes veïnals a la casa on vivia en la via Tramuntana”.

Cal recordar que la Policia Nacional va detenir ahir la dona de 51 anys a Palma per haver mort la seva tia en una finca rústica del municipi del Pla de Mallorca.

Segons informen, tot i que la detenció de la dona fou l’horabaixa del passat diumenge, 14 d’abril, en aquests moments el grup d’Homicidis s’ha fet càrrec de la investigació, després de localitzar-se al domicili de Ciutat el cadàver d’una dona d’edat avançada amb marques de violència. Tot apunta que la dona va rebre una punyalada mortal.

Back To Top