Skip to content
ActualitatSineu

Detenen una dona a Ciutat per haver mort, presumptament, la seva tia de 91 anys a Sineu

A Sineu no es parla de res més. La Policia Nacional ha detingut avui una dona de 51 anys a Palma per haver mort, presumptament, la seva tia en una finca rústica del municipi del Pla de Mallorca.

Els agents del cos de seguretat han procedit a detenir l’acusada per la mort de la seva tia per causes i motius que encara no han transcendit. Així ho han informat fonts policials a Europa Press.

Segons informen, tot i que la detenció de la dona fou l’horabaixa del passat diumenge, 14 d’abril, en aquests moments el grup d’Homicidis s’ha fet càrrec de la investigació, després de localitzar-se al domicili de Ciutat el cadàver d’una dona d’edat avançada amb marques de violència.

Segons ha avançat el diari Última Hora, la dona hauria posat fi a la vida de la seva tia a Sineu i hauria traslladat posteriorment el cadàver al seu pis de Palma. Un cop allà avisà a emergències. En arribar, els sanitaris varen veure ferides en el cos de la finada i també que alguna cosa no quadrava amb la versió de la dona de 51 anys que fou detinguda i finalment confessà els fets.

Back To Top