Skip to content
ActualitatEsportsPorreres

Un primer lloc i destacada participació porrerenca en el campionat d’aixecament de pes de Múrcia

Maria Bennàssar, primera de la seva categoria.

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat el campionat “Black Oni Strenght” de l’ AEP-3 (Associació espanyola de Powerlifting) a las Torres de Cotillas de Múrcia on ha destacat els bons resultats de la representació del municipi de Porreres.

Amb l’equip del Conra Club de Força de Campos hi participà Maria Bennàssar, Antoni Picornell i David Castell. Tots varen aconseguir els resultats suficients per a poder participar en el pròxim nivell, és a dir AEP-2 d’aquest esport consistent en l’aixecament del màxim pes de tres moviments bàsics: pes mort, esquat, i press banca.

Maria Bennàssar va quedar primera classificada de la seva categoria i vuitena de l’absoluta. Aixecà 117’5 de flexió de cames, 75 de press banca i 145 de pes mort. Toni Picornell aixecà 187,5 esquat, 112,5 de press banca i 222,5 pes mort . Per la seva banda, David Castell aixecà 197’5 d’esquat, 107’5 de press banca i 205 de pes mort.

Back To Top