Skip to content
ActualitatPorreres

L’Ajuntament de Porreres aprova un paquet d’inversions per un valor de 385.000 €

L’equip de govern de l’Ajuntament de Porreres presentà en el plenari un paquet d’inversions per un valor de 385.634 €. En destaquen els 203.119 € destinats a la reforma i trasllat de les oficines dels serveis de benestar social, ubicats actualment al carrer d’en Veiet, al nou centre de dia del carrer Sala.

En una nota de premsa, l’Ajuntament informa que “amb aquesta acció es pretén que l’antiga residència sigui la seu de l’àrea de Serveis Socials”. “Amb aquesta acció unificam tots els serveis en un únic edifici fent més eficient el servei i el tracte directe amb la ciutadania així com el contacte amb els usuaris i famílies del centre de dia que ben aviat estirà en funcionament”, ha assegurat la batlessa, Xisca Mora.

Altrament, el Consistori inverteix 100.117 € en la reforma i millora de la instal·lació elèctrica del cementiri, per una banda, per incrementar la visibilitat i il·luminació de punts foscos, i, per altra banda, continuar amb l’eficiència energètica dels edificis i instal·lacions municipals.

Així mateix, l’Ajuntament destinarà 58.397 € per un projecte conjunt amb la Mancomunitat del Pla per eliminar les fuites d’aigua, 15.000 € per adquirir mobiliari per esdeveniments culturals i 9.000 € pel canvi de paviment de la pista de tenis del Camp Municipal d’Esports.

Amb tot, Mora ha indicat que l’equip de govern continua amb el pla d’inversions i manteniment dels edificis i instal·lacions municipals per garantir uns serveis de qualitat als veïnats i veïnades.

Back To Top