Skip to content
ActualitatCulturaSant Joan

Jorra Santiago: “Tornam a s’Altra Mobo per acomiadar-nos però sense cap estratègia, ja que som uns ‘pringats’ i abanderats del fracàs”

jorra

Aquest Dijous Sant i no sense les reticències d’alguns veïns de la vila, el santuari de Consolació de Sant Joan, acollirà el concert de S’Altra Mobo. De la unió de la MoboFest i la revista s’Altra Música va néixer s’Altra Mobo un concert que aquest any torna al punt iniciàtic de la Mobo, el petit puig de Consolació i que comptarà amb les actuacions de El Buen Hijo, Colorado, Plan-ET i Jorra i Gomorra.

Així per parlar d’aquest concert i del seu retorn als escenaris hem volgut parlar amb el músic manacorí, Jorra Santiago. Així, pocs dies abans del retorn ens explica que “el 2021 vam fer els darrers concerts, encara hi havia la Covid i no vam saber reprendre les actuacions. Ara fa uns mesos ens han cridat algunes associacions per fer diferents concerts. Però farem això quatre concerts concrets, res més”.

Integrants de Jorra i Gomorra. Foto: Claudia Gomez

Santiago parla que ha arribat l’hora de fer nous camins “la majoria dels grups tenen un cicle curt de vida, però no volem que sigui un comiat trist. Ha arribat el moment de començar una nova etapa i amb la salut espectacular que té la música a Mallorca no ens trobaran a faltar”. El manacorí assenyala que Jorra i Gomorra “ha tengut molt d’èxit per ser un grup com noltros som i la gent li ha agradat”.

Sobre aquest retorn per acomiadar-se Jorra explica que “en cap cas aquest retorn respon a una estratègia, ja que som uns “pringats” i abanderats del fracàs”.

Tots aquells que s’acostaran a Consolació podran sentir i escoltar les cançons dels seus tres discs i algunes altres que Jorra va fer amb altres artistes. “Aquesta serà la novetat, poder sentir les cançons que vaig fer després de deixar de tocar amb Jorra i Gomorra, amb altres artistes com Salvatge Cor o Clara de Rebaldo i Clara”.

La cita és aquest dijous a Consolació. L’entrada està prevista a partir de les 19.30 hores i hi haurà servei de foodtrucks.

Back To Top