Skip to content
Actualitat

El Pla, al Pla i pel Pla, un any de trescadissa i un agraïment sincer

Avui fa un any que aquest digital començava la seva aventura d’informar de manera diària als 40.000 habitants que formam el Pla de Mallorca. Aquest article volia ser un recopilatori de la feina feta aquest any. Però per saber que és, que ha volgut ser i que ha aportat TotPla a la comarca basta fer una ullada a aquest lloc web.

Al final, aquest text, ni serà un recull de notícies ni bufarem un pastís. Noltros som del Pla i no ens pega bé això de mudar-mos per parlar de nosaltres mateixos i fer el que no ens surt de l’ànima. Som així, ho sabem, no tenim remei. El que volem fer és agrair el suport a totes aquelles persones que han cregut amb nosaltres.

La veritat és que passats 365 dies des que vàrem sortir enmig no podem estar més contents del resultat. Ens sentim recolzats per la nostra gent, la gent que, com nosaltres, s’aixeca cada dia per fer del Pla un lloc millor per la gent que l’habitam.

Donar les gràcies als professionals i bona gent de l’estudi de disseny Ideograma que el mes de setembre de 2022 ens obriren les portes per idear la imatge i estructura d’aquest lloc web. Gràcies per la paciència i empatitzar amb els nostres nirvis quan s’acostava la data elegida, el nostre dia D.

També a l’UCTAIB que ens donà a conèixer el model de gestió de treball associat i sobretot ens ajudà amb tota la paperassa per posar en marxa la societat micro cooperativa Via Forana, que gestiona TotPla.

Volem agrair especialment a totes les persones col·laboradores que durant aquest any han dedicat el seu temps a redactar un article, una opinió o un reportatge per a compartir amb tots els lectors i fer de TotPla un mitjà divers, plural i multigeneracional.

Amb aquestes línies volem agrair la col·laboració de batles, batlesses i regidors i regidores dels 14 pobles. Tots ells des del primer dia ens han donat tot el suport, com si d’un mitjà amb anys de trajectòria es tractàs.

Tampoc podem deixar de banda aquelles persones que, de manera desinteressada, han volgut col·laborar econòmicament amb TotPla. La seva col·laboració també ha servit per fer comarca i fer Pla de Mallorca.

Volem fer una menció molt especial a dues empreses pel suport econòmic. Són Motorisa i Fibrotec, que cregueren en el projecte a ulls clucs i ens garantiren el seu suport fins i tot abans de publicar la primera notícia. També donar les gràcies a aquelles altres empreses que de manera puntual han cregut en TotPla per donar-se a conèixer i visualitzar els seus productes. Amb la publicitat han contribuït a fer-ho tot més pla.

Ara, un any després d’aquella embranzida, seguim aquí per acostar-vos tot allò que podem escodrinyar del que passa al Pla de Mallorca i a la seva gent. És per això que avui mateix hem posat en marxa una nova secció més distesa i alegre per acostar-nos, encara més a la realitat del Pla, la mansiula.

El 23/03/23 va ser, és i serà una data molt important per a nosaltres. Sense voler semblar pretensiosos ens agradaria que de mica en mica ho comencés a ser també per als nostres lectors. Perquè cada 23 de març ens puguem felicitar i celebrar que tenim un lloc comú, un espai on hi cap tothom.

No, no bufarem cap pastís ni farem massa renou. Avui dissabte continuarem pendents de l’actualitat, del mòbil i sobretot tendrem l’orella ben parada per veure si vos podem contar alguna cosa interessant. Continuarem, amb la vostra ajuda i complicitat, fent créixer aquesta criatura de la qual no ens podem sentir més orgullosos tot i els seus defectes i imperfeccions. És aquesta la millor cosa que ens surt per celebrar l’aniversari. No sabem fer res més. #Seguim.

Back To Top