Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

Santa Eugènia comença les obres de la nova deixalleria

santa eugènia

Santa Eugènia comença les obres de la nova deixalleria. Era una vella reivindicació i una petició d’adequació a la normativa mediambiental. Ara ja han començat les obres de millora i homologació del punt verd de Sant Eugènia. Es tracta d’un projecte que com ja avançà aquest digital suposen una inversió de més de 245.000 euros.

Aquest nou espai ha de servir per a millorar la gestió dels residus urbans que fan els veïns de Santa Eugènia. Des de l’Ajuntament han assenyalat que “aquest projecte complementarà els dos punts d’aportació existents, oferint un espai ampli amb tots els permisos i homologacions necessàries”. És per això que el projecte compleix els requisits tècnics i les normatives ambientals, contribuint positivament al medi ambient.

Aquest espai ubicat al costat del cementiri municipal s’està condicionant per a tenir un punt verd que compleixi tota la normativa. Una tasca que la majoria d’Ajuntaments del Pla i de Mallorca tenen ara mateix en marxa, ja que, en la majoria dels casos, no es compleix amb la normativa.

A més, també es preveu que amb aquestes obres s’hi realitzi el corresponent enllaç amb la xarxa de sanejament del poble, així com nou enllumenat, una caseta pel vigilant del parc verd.

Back To Top