Skip to content
ActualitatSineu

El Govern i l’Ajuntament de Sineu estudien construir el primer centre de dia del municipi

La Conselleria de Famílies i Afers Socials i l’Ajuntament de Sineu estudien construir el primer centre de dia per a dependents del municipi a un immoble ubicat al carrer Ponent. Aquest consta de dues plantes i una superfície construïda d’uns 430 m2, és de titularitat municipal i havia estat antigament un Punt d’Atenció Continuada (PAC).

Aquest matí, la consellera Catalina Cirer, el batle Tomeu Mulet i el gerent del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials, Alejandro Mora, han visitat l’immoble per comprovar la viabilitat del projecte. En cas que aquest s’adeqüi al servei de centre de dia, se signaria un conveni amb l’Ajuntament mitjançant el qual se cediria l’immoble al Consorci per executar les obres.

La visita ha tingut lloc després de visitar el centre de Mater per a persones amb discapacitat intel·lectual, ubicat a l’Hospici, un edifici annex al futur centre de dia. Aquest servei de Mater consta de tallers ocupacionals i educacional (el de TAVAIL, Transició a la Vida adulta, per a joves de 16 a 21 anys). Tant els responsables de l’entitat com la consellera i el batle de Sineu, Tomeu Mulet, han convingut en la idoneïtat que el centre de Mater estableixi sinergies amb el futur centre de dia.

“Avui hem fet una primera passa”, ha dit Cirer, “perquè amb Mater i el batle hem comprovat que el centre de dia és un projecte que val la pena, perquè posem en valor un edifici municipal i alhora nosaltres posem a la seva disposició els recursos per fer-ho realitat”. Sobre els terminis, la consellera ha assumit el “compromís de deixar el projecte enllestit o almanco a punt de funcionar abans no acabi la legislatura”.

Back To Top