Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

Santa Eugènia habilitarà la deixalleria municipal

Espai futura deixalleria

L’Ajuntament de Santa Eugènia ha tret a exposició pública el projecte per a dotar el municipi d’una deixalleria. Serà un espai en condicions i accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
El projecte preveu una inversió de més de 245.000 euros. L’espai ubicat al costat del cementiri municipal, on hi ha la caseta de la brigada, s’ha previst que es pavimenti per a garantir la normativa que els regula. També es preveu que s’hi realitzi el corresponent enllaç amb la xarxa de sanejament del poble.
Nou enllumenat, una caseta pel vigilant del parc verd i la distribució dels contenidors completen el projecte. A aquest s’hi poden presentar al·legacions fins al pròxim 19 d’abril i que es pot consultar aquí.

Back To Top