Skip to content
ActualitatDestacatMaria de la Salut

El Govern autoritza l’obertura de l’escoleta de Maria

maria de la salut escoleta

Aquesta mateixa setmana el Consell de Govern ha autoritzat la creació de l’escola infantil ‘EI Escoleta Maria de la Salut‘. Un centre de l’Ajuntament de Maria i que tenia la intenció d’obrir aquest mateix mes de gener.

L’escoleta servirà per donar aquest servei a un poble que no comptava amb cap centre d’aquestes característiques per atendre els infants de zero a tres anys. Aquest espai, ubicat al costat de la casa de cultura, tendrà tres aules amb un total de 37 places. El que s’ha fet en el darrer Consell de Gover ha estat ratificar que l’escoleta compleix amb el Codi Tècnic de l’Edificació (CTE), amb la normativa d’higiene i d’habitabilitat i amb les condicions arquitectòniques que possibiliten l’accés i la circulació de les persones amb problemes físics.

El passat 4 d’octubre de 2021, l’Ajuntament de Maria de la Salut ja va signar el conveni de col·laboració amb el Govern a través de la Conselleria d’Educació i Universitats per millorar l’oferta de places públiques d’educació infantil. Finalment, fou el passat 14 de desembre de 2023, i una vegada feta la visita d’obres quan es va confirmar que les instal·lacions compleixen els requisits establerts al Decret 23/2020.

Back To Top