Skip to content
ActualitatArianyMaria de la Salut

Maria obrirà l’escoleta municipal l’any vinent

maria de la salut escoleta

L’escoleta de Maria de la Salut obrirà les portes el pròxim any. Aquest és el compromís de l’Ajuntament que ara ja té el centre enllestit i resta a l’espera dels darrers tràmits burocràtics. Així ho ha corroborat el conseller d’Educació, Antoni Vera que, acompanyat pel batle de Maria, Jaume Ferriol, han visitat les noves instal·lacions del centre que disposarà de 37 places i tres aules.

Segons explica el batle de Maria, “en aquests moments tenim les obres acabades i estam a l’espera dels darrers permisos burocràtics així com de completar el mobiliari. La nostra intenció era obrir el primer dia de desembre, però amb aquest retard ja serà el gener de 2024″ assegura Ferriol.

L’Ajuntament de Maria de la Salut ha rebut 333.000 euros per part de la Conselleria d’Educació i Universitats per dur a terme l’execució de les actuacions per a la creació i consolidació de places públiques de primer cicle d’educació infantil. El programa és finançat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i per la Unió Europea-Next Generation, en el marc del mecanisme del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

A més, a través de l’Institut de l’Educació de la Primera Infància (IEPI) de la Conselleria d’Educació i Universitats, s’han concedit 133.200 euros més al nou centre d’educació infantil de Maria de la Salut mitjançant la concessió d’ajuts complementaris.

ARIANY

A més, el conseller també ha visitat avui el CEIP Maria de la Salut i el CEIP Guillem Frontera Pasqual d’Ariany. Ambdues visites responen al compromís del conseller de visitar tots els centres educatius públics de les Balears i s’ha reunit amb els equips directius. A Ariany també els ha acompanyat el batle, Joan Ribot.

Back To Top