Skip to content
ActualitatSanta Eugenia

Santa Eugènia recupera l’Adoració dels Reis d’Orient

reis santa eugènia

Tal com ja ens va avançar Miquel Coll, el Col·lectiu Cultural Art Km0 Santa Eugènia ha posat en marxa la recuperació de la representació teatral de l’Adoració dels Reis.

La proposta, que fa mesos que s’assaja, es representarà aquest dissabte a l’interior de l’església parroquial. Per a dur-ho a terme s’ha aconseguit reunir a diferents veïns de la localitat en els que s’han combinat noves cares i altres ja més grans que van participar de la darrera representació que es va fer al poble ara fa 31 anys.

Coll ens explicava que “la darrera vegada es va representar va ser el 1993, i ara es farà 31 anys després. Aquell any es va fer i en feia 22 que no es feia”. Per a la proposta d’aquest any, Coll explica que “tenim l’avantatge que tenim cinc actors que el 1993 la van fer. Són noms de 77 o 78 anys, que s’han atrevit a continuar i això és un exemple per als joves. Evidentment hem cercat gent jove. I m’agradaria que fos un any per animar altra gent, gent jove, que pugui substituir aquests 5 o 6 que s’han reenganxat”.

La representació serà a les 16.30 hores, com hem dit a l’església parroquial i l’entrada serà solidària en favor d’un projecte gestionat per Poble Solidari.

Back To Top