Skip to content
ActualitatSencelles

Nous abocaments al torrent de Solleric a Biniali el dia de Nadal

torrent biniali abocaments

El matí del dia de Nadal l’Ajuntament de Sencelles fou avisat, un pic més, per abocaments al torrent de Solleric al seu pas per Biniali. Aquesta situació fa més de deu anys que adesiara es va repetint, sense ningú posar-hi una solució. Els abocaments probablement són d’una bugaderia instal·lada a la zona i de la que fa anys que veïns i pagesos es queixen per la contaminació de la terra que suposen els abocaments que fa.

L’Ajuntament digué ahir en els seus canals de les xarxes socials que “demanarà explicacions i el seu control a la Conselleria de Medi Ambient“.

Amb un ràpid repàs a internet hom pot veure que aquesta empresa de neteja de roba fa anys que provoca problemes, tot i que en alguns casos les inspeccions de Medi Ambient assenyalaren que el problema amb aquesta empresa ja estava resolt i que els continus abocaments tendrien un altre responsable.

Back To Top