Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxDestacatLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

La Mancomunitat Pla inicia el procés de conversió en Destí Turístic Intel·ligent

mercat sineu
Mercat de Sineu. Foto: Mancomunitat Pla de Mallorca

La Mancomunitat Pla de Mallorca és membre titular de la xarxa de Destins de Turisme Intel·ligent que impulsa la Secretaria d’Estat de Turisme per fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixement que contribueixi al desenvolupament intel·ligent dels destins turístics.

Aquesta xarxa es va constituir el 1919 i és l’eina per liderar la transformació dels destins cap a un nou model de gestió turística basat en la governança, la sostenibilitat, l’accessibilitat, la innovació i la tecnologia com eixos vertebradors.

A partir d’ara la Mancomunitat del Pla de Mallorca iniciarà el procés de conversió en Destí Turístic Intel·ligent segons la metodologia de la Secretaria d’Estat de Turisme. Això es materialitza a través de l’execució de l’informe de diagnòstic i pla d’acció DTI. Aquesta metodologia, basada en 97 requisits i 261 indicadors pel conjunt d’eixos clau d’una DTI (governança, innovació, tecnologia, sostenibilitat i accessibilitat) que implementa Segittur permet valorar el grau de maduresa de cada requisit en el destí i proposar un pla d’acció.

La presidenta de la Mancomunitat del Pla de Mallorca, Joana Maria Pascual, ha expressat la seva satisfacció i ha dit que “és una passa més per avançar en el model de sostenibilitat turística que duim a terme”.

Back To Top