Skip to content
ActualitatCostitxCultura

La Ruta Arqueològica Sencelles – Costitx tanca l’any amb la campanya de restauració des Turassot

turassot

Aquests darrers dies de l’any els arqueòlegs i ajudants tanquen la campanya de restauració i adequació del poblat des Turassot a Costitx. Els responsables d’aquestes tasques expliquen que “les feines s’han centrat en la neteja i restauració de l’absis de l’habitació central i de l’absis i parament exterior de l’habitació oest de la naveta triple”. La Ruta Arqueològica Sencelles – Costitx ha celebrat, aquest any el seu desè aniversari. Ara tanca l’any amb aquestes activitats.

turassot

Les tasques d’aquests dies serveixen per posar punt al desè aniversari de la creació d’aquesta ruta que uneix els dos pobles amb aquest patrimoni. A més de les tasques de neteja que s’han realitzat, fa unes setmanes també es va realitzar una xerrada a càrrec de la doctora Cristina Rihuete sobre la mort en temps de les navetes.

La campanya de restauració i adequació ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Costitx i del departament de Patrimoni del Consell de Mallorca.

Back To Top