Skip to content
ActualitatDestacatLlubi

L’Ajuntament renovarà el ferm del carrer la Carretera que travessa Llubí

La batlessa de Llubí en el carrer Carretera.

L’Ajuntament de Llubí durà a terme la millora el ferm del carrer la Carretera (MA-3440A) que travessa tot el centre del municipi. El projecte es finançarà amb una ajuda de 164.000 € que rebrà del departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca.

El Ple del Consell de Mallorca va aprovar aquesta subvenció inclosa en un conveni signat entre l’administració insular i l’Ajuntament de Llubí.

La batlessa de Llubí, Magdalena Perelló, ha explicat que el tram que es millorarà és el que va des de la rotonda d’Inca fins a la coneguda com a urbanització UAC2 de la localitat del Pla i que travessa tot el nucli urbà passant per la plaça de la Carretera.

El municipi romania a l’espera d’aquesta subvenció des del mes de març de 2022, però no s’ha realitzat fins ara. De fet, el conveni inclou una clàusula segons la qual si hi ha hagut un augment dels preus d’execució aquest encariment anirà a càrrec també del Consell de Mallorca.

Segons el conveni, l’Ajuntament de Llubí havia de finalitzar les obres relatives a la xarxa de pluvials, unes tasques que ja estan executades.

Amb aquesta intervenció es renova tota la capa d’asfalt, amb la qual cosa quedarà tot el vial anivellat i sense bonys o imperfeccions en el carrer. També es pintaran les marques viàries.

ALTRES MILLORES

Aquesta no és l’única intervenció que té la intenció de dur a terme l’Ajuntament de Llubí en el nucli urbà. Cal recordar que també durà a terme una inversió de 250.000 € al carrer Doctor Fleming que suposarà un canvi important en aquesta via i una millora substancial a aquesta zona del centre urbà on hi ha la plaça del Molí de Son Rafal i el CEIP Duran Estrany.

Aquest projecte està inclòs en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) elaborat a 2020 que té com a principal objectiu guanyar espais i afavorir la mobilitat dels vianants i millorar l’accessibilitat del nucli urbà.

Back To Top