Skip to content
ActualitatAlgaida

Conveni entre Educació i Algaida per a la gratuïtat del transport escolar per a nivells no obligatoris

La Conselleria d’Educació i Universitats i l’Ajuntament d’Algaida han signat un conveni per tal que el transport escolar dels del municipi del Pla fins a l’IES Llucmajor sigui gratuït per a les famílies amb alumnes de batxillers, és a dir, per als cicles no obligatoris. D’aquesta manera, les famílies tendran el transport gratuït quan fins ara pagaven el 20 % del total. L’Ajuntament d’Algaida subvencionava el 50 % i la Conselleria el 30%.

Amb l’esmentat conveni, Educació aportarà el 80 % del total mentre el 20 % restant anirà a càrrec de l’Ajuntament d’Algaida. Aquest conveni serà vigent fins a la finalització del curs escolar 2023/2024. En el termini de quatre mesos abans de la finalització del termini d’aquest curs es podrà prorrogar per un curs escolar addicional.

L’objectiu d’aquesta mesura amb la finalitat de fomentar la continuïtat en els estudis i reduir l’abandonament escolar d’aquells alumnes que s’han de desplaçar a un altre municipi per continuar els seus estudis d’ensenyaments postobligatoris.

Així, la Conselleria d’Educació pagarà 29.603,84 € mentre l’Ajuntament d’Algaida aportarà 7.400 €.

Inicialment, s’ha previst una partida per a 59 usuaris i un cost de 4,48 € diaris. En cas que hi hagi alumnes que s’afegeixin es pagarien entre les dues administracions amb els mateixos proporcionalment amb els mateixos percentatges.

Cal recordar que l‘Ajuntament d’Algaida subvenciona el 50% del transport escolar per a nivells no obligatoris des del curs 2012-2013.

Back To Top