Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

El Pla inicia l’estratègia d’inclusió dels productes de Km0 de la comarca en el sector turístic

El pla de treball per a implementar durant els mesos vinents, l’estratègia d’inclusió dels productes de Km0 a la comarca, ja ha estat posat en marxa per part de l’empresa Desarrollo e Investigaciones Turísticas, S.L

Com ja va avançar TotPla, s’aplicarà al Pla de Mallorca una estratègia d’inclusió de productes de Km0 que s’afegeixi al model de destinació rural del Pla i que incentivin l’emprenedoria i ofereixin noves oportunitats laborals als seus habitants. El turisme gastronòmic, per tant, que espera treballar la mancomunitat, cerca l’origen, les arrels que porten al turista a través de diversos productes, a tenir una experiència memorable, on recordarà olors i/o sabors oblidats.

Per tant, l’estratègia a desenvolupar tindrà com a objectius analitzar i entendre la cadena de valor del sector primari, plantejar una sèrie d’actuacions per posar en valor el sector primari, apostar per una gastronomia sostenible, pel coneixement cultural d’ un territori i per apropar el sector primari i sector turístic.

La premissa que justifica aquesta estratègia és que, amb les actuacions oportunes, fonamentades amb els esquemes de sostenibilitat, innovació i governança, el Pla podrà valoritzar els elements diferencials de la seva oferta gastronòmica i alimentària i alinear-la amb els valors propis del territori format per catorze municipis, per atraure i prolongar l’estada dels turistes, protegir el valuós entorn natural del qual és part i millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

Back To Top