Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

Marala, Reïna i J. Bordoy, els primers confirmats a la MOBO24 que repetirà a Porreres

La Mobo 24 ja ha començat a caminar. Si fa uns quants dies ja es va exhaurir el primer bloc d’entrades a preu reduït, avui s’anuncien els primers noms del que serà la setena edició del festival Mobofest. Un certamen que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de juliol de 2024 al Parc de n’Hereveta de Porreres. I els primers noms que veuen la llum del nou cartell són Marala, Reïna i J.Bordoy.

Marala és una de les bandes més grans i amb més projecció de l’escena dels territoris de parla catalana. La banda formada per Selma Bruna, Sandra Monfort i la mallorquina Clara Fiol, que han conrat nombrosos premis gràcies al seu darrer àlbum, Jota de Morir, i el passat setembre van omplir el Teatre Principal de Palma, arribaran a la Mobo per primera vegada com un dels grans noms del festival.

Reïna continua fent camí dins l’escena amb el seu nou disc, Retirada a Temps, que ha tornat a convèncer al públic i aquesta vegada expandint fronteres cap a terres catalanes. Després del seu primer disc, Arts Marcials, ara la banda de Manacor continua supurant qualitat i saber fer. Per això no podia faltar al cartell del festival Mobofest.

J.Bordoy és un dels artistes emergents sobre els quals s’ha de tenir un ull. Mallorquí establert a Madrid, Jose Bordoy ha llançat el seu primer EP, Summer to remember, 4 temes que ja destil·len el que pot ser aquest jove artista; indie rock amb essència seixantera, amb el seu virtuosisme a la guitarra i als teclats. Un artista que valdrà molt la pena conèixer al Mobofest 24.

Les entrades del Mobofest 24 continuen ara mateix a 39 euros pels tres dies fins a final d’existències o canvi de preu.

Back To Top