Skip to content
ActualitatAlgaidaArianyCostitxLloret de VistalegreLlubiMaria de la SalutMontuïriPetraPorreresSant JoanSanta EugeniaSencellesSineuVilafranca

L’IES Sineu ens proposa 20 consells per un Nadal més verd

ies sineu Nadal

La Comissió Ambiental de l’IES Sineu ha fet 20 propostes per a unes festes de Nadal més verdes i amb més conscienciació ambiental. En el web del centre educatiu han penjat els 20 consells amb un text que assenyala que “Ara que s’acosten les festes de Nadal, és el moment de reflexionar sobre la gran despesa que es realitza i la gran generació de residus que produïm. Hi ha maneres molt senzilles per poder reduir el nostre impacte ambiental”. La comissió de l’IES, proposa aquestes 20 idees “molt fàcils d’aplicar i que poden suposar un estalvi energètic molt gran”.

Entre les propostes sorgides des de la comissió hi ha comprar els regals als comerços locals o de comerç just, utilització de llums de Nadal Led o una proposta on s’indica que “els carrers ja tenen suficient llum. No és necessari posar llums a la façana de casa. En cas que en posis, estableix un horari sensat, per exemple una hora al dia”.

No tallar un arbre per fer la decoració de Nadal o reciclar i no tudar el menjar en els banquets de les festes o fins i tot no anar amb màniga curta dins la casa posant la calefacció molt alta, són algunes de les propostes per un Nadal més verd de l’IES Sineu.

Back To Top