Skip to content
Maria de la Salut

Maria Poble Petit “lamenta els impediments per entregar les al·legacions”

maria

La plataforma ciutadana Maria Poble Petit el passat divendres va entregar un bon gruix d’al·legacions a la nova normativa urbanística, com ja va avançar Tot Pla.

Un cop entregades els membres de la Plataforma assenyalen que “en un primer moment, el batle Jaume Ferriol, i la secretària de l’Ajuntament, es varen oposar a aquesta entrega al registre per un defecte de forma, al no constar la representació”. Però, expliquen que “la ràpida acció dels membres de la plataforma, amb assessorament d’advocats, van acabar complimentant, una per una, les al·legacions incloent les dades personals com a representants”. Un fet que segons expliquen des de la Plataforma “a criteri dels missers, no feia falta, tal com indica l’Art 5.3 de llei 39/2015 on s’expressa que; portar físicament un escrit signat per una altra persona és una gestió de simple tràmit i s’ha de presumir aquesta representació”.

La plataforma explica que “ja feia dues setmanes que anaven lliurant petits grups d’al·legacions sense entrebancs i els defectes de forma han aparegut amb el lliurament del gruix d’aquestes. No entenem aquest canvi de criteri”.

La Plataforma Maria Poble Petit expliquen que “no tenim identitat jurídica i som simplement una agrupació de veïns preocupats per l’aprovació, sense tenir en compte la participació ciutadana, d’unes normes urbanístiques, que permeten un creixement insostenible amb els recursos i serveis dels quals disposa el municipi”. A més afegeixen que “els experts han arribat a parlar d’urbanisme a la carta i especulatiu. Des de la plataforma volem creure amb la presumpció d’interès general per part de l’actual equip de govern, i que simplement estan mal assessorats”.

Back To Top