Skip to content
ActualitatSencelles

Sencelles no apujarà la taxa de recollida de fems

bossa vermella

Tot i que la majoria dels municipis de l’illa i del Pla de Mallorca ja han anunciat que hauran d’apujar la taxa de fems, en el cas de Sencelles, la implementació de la bossa vermella i l’aplicació polítiques per impulsar el reciclatge al municipi, han donat com a resultat que l’Ajuntament hagi pogut reduir els costos de reciclatge i absorbir la pujada de preus generalitzada de manera que aquesta no afecti els seus ciutadans.

En paraules del batle, Joan Carles Verd, “estam recollint els fruits de la intensa feina feta durant les darreres legislatures pels regidors de Medi Ambient, començant per Rosa Roca i seguint ara amb Joan Rigo. La seva dedicació i l’esforç dels sencellers i sencelleres han fet possible que els darrers anys, hàgim passat d’enviar a prop del 90% dels fems a incinerar, a aconseguir una taxa de reciclatge del voltant del 60%, cosa que ens ha permès estalviar per poder afrontar ara aquesta situació.”

La bossa vermella es va començar a utilitzar el gener de 2021, això ja va suposar que la Sala pogués reduir els rebuts de fems abaixaran entre un 10 i un 40% als habitatges del municipi. Després, a partir del primer d’abril d’aquell mateix any es va establir l’obligarietat de la bossa vermella.

Back To Top