Skip to content
ActualitatVilafranca

La Biblioteca de Vilafranca organitza un cicle de literatura i emocions amb Biblioteràpia

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca a partir del seu servei de Biblioteca Municipal organitza un cicle de literatura i emocions amb activitats que tenen part del seu eix principal en la Biblioteràpia. La iniciativa compta amb el suport del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca.  

Es tracta d’un cicle amb diferents activitats que tenen part del seu eix principal en la Biblioteràpia centrada en la relació entre la lectura i qüestions de caràcter emocional, de la mà de Laura García, difusora i iniciadora del projecte Booklife.

El programa d’activitats inclou xerrades, tallers pràctics, contacontes i un concert per a la cloenda, que tendran lloc a Vilafranca el mes de novembre i desembre.

El cicle s’inicia amb dues sessions aquest divendres 10 i dissabte 11 de novembre amb na Laura García, que farà una exposició inicial sobre la Biblioteràpia i amb una xerrada taller amb propostes literàries i reflexions entre aquestes i els temes del dol i l’angoixa. 

El cicle continuarà amb moltes altres activitats, totes elles obertes a tot el públic en general, lectors i lectores, també però per a totes les persones professionals de l’educació, de la psicologia, de la biblioteconomia. Les activitats són gratuïtes i no cal fer-ne cap inscripció prèvia.  

Back To Top