Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

El Consell d’Infància continua la seva tasca per millorar Maria

consell infància Maria

El Consell d’Infància del municipi de Maria de la Salut, continua amb la seva tasca per a millorar el municipi. El curs passat el Consell d’Infància va fer una clara aposta per conscienciar als veïns per mantenir un poble net. Ara, aquests dies, després de l’inici del nou curs ha estat en Simó, un jove alumne de Maria qui ha agafat possessió com a nou conseller d’aquest òrgan de participació. En Simó, amb tots els seus amics de classe, que l’han volgut acompanyar i na Berta que ja té experiència dins del Consell d’Infància ja han començat a fer propostes per a millorar el poble.

A la trobada hi fou present el batle de Maria, Jaume Ferriol qui va prendre bona nota de les propostes i peticions dels més menuts de la vila. Ferriol explica que “un cop cada trimestre hi ha una reunió del Consell d’Infància amb un representant de cinquè i un de sisè i ens fan propostes de millorar el poble. Sempre hi ha una visió infantil que molts cops se’ns escapa als adults. A la reunió d’aquesta setmana ens han fet una vintena de propostes. Algunes d’elles no les podem complir, però, en canvi, d’altres sí”.

consell infància Maria
Back To Top