Skip to content
ActualitatPorreres

El Policia Tutor de Porreres rep una medalla de plata per la contribució a la seguretat viària

En una cerimònia celebrada a Madrid en el marc de la IV Convenció Nacional sobre la Seguretat Viària, Pedro J. González, Policia Tutor de Porreres, va ser condecorat amb una medalla de plata per la seva destacada labor en la promoció de la seguretat viària i la qualitat de vida dels adolescents en la comunitat.

L’agent estigué acompanyat en la cerimònia de lliurament de la medalla pel regidor d’Interior de l’Ajuntament de Porreres, Joan Obrador, qui valorà de forma molt positiva aquest guardó. “Des de l’Ajuntament continuem apostant per la figura del Policia Tutor perquè l’educació dels nostres adolescents és molt important de cara al futur del poble. A més tenim la sort de poder comptar amb un gran policia tutor amb molta iniciativa com ho demostra aquest i altres reconeixements que ha rebut”, ha manifestat Obrador.

El guardó va reconèixer el seu treball i compromís en la implementació d’un projecte innovador que ha tingut un impacte positiu entre la comunitat adolescent de Porreres. El projecte, que es va començar a dur a terme en el 2021, va tenir com a objectiu principal millorar els espais públics utilitzats pels joves, fomentant la seguretat viària i la participació activa de la comunitat.

Entre les iniciatives més destacades es troba la instal·lació d’una pista de bàsquet de carrer, la qual s’ha convertit en un punt de trobada per a adolescents apassionats per l’esport. Una de les característiques úniques d’aquest projecte va ser l’embelliment dels taulers de bàsquet amb imatges de còmic, que no sols van afegir un toc artístic als espais públics, sinó que també van ajudar a crear un ambient acollidor per als joves. A més, es van promoure consultes de millora entre els usuaris, permetent-los participar activament en la presa de decisions i en el procés de rehabilitació dels espais públics que freqüenten.

El punt culminant d’aquest projecte, que es va realitzar a mitjan enguany, va ser la instal·lació del primer parc d’educació viària a la comarca del Pla de Mallorca. Aquest parc proporciona als joves un espai segur per a aprendre sobre normes de trànsit, senyals viaris i bones pràctiques de seguretat viària, tot això d’una manera educativa i divertida.

Back To Top