Skip to content
ActualitatMaria de la Salut

El Consell d’Infants de Maria reclama un poble net

Consell Infants Maria

A la darrera reunió del Consell d’Infants celebrada a l’Ajuntament de Maria de la Salut es van presentar moltes propostes de part dels alumnes de l’escola per tal de millorar el poble.

Un cop acabada la reunió van ser els mateixos infants del Consell els que penjaren cartells pel poble amb fotografies dels mateixos nins. Amb aquesta campanya els més petits del poble volen conscienciar i fer veure a la gent més gran de la importància de tenir un poble net i reciclar bé.

Les fotografies als infants també han sortit d’un taller de fotografia que van fer nins amb el fotògraf sineuer, Macià Puiggròs.

El batle del municipi, Jaume Ferriol, assenyala que “estam molt contents del funcionament del Consell d’Infants. Fa tres anys que se va posar en marxa i la veritat és que ens arriben molt bones propostes”.

En aquest sentit el batle mariando assenyala que la propera passa que volem posar en marxa ha de ser la creació d’un Consell de Joves. “Una eina similar però que ens agafi els joves en edat d’estudis de secundària”, diu Ferriol. Aquest assegura que la proposta ben aviat és pot posar en marxa.

Back To Top