Skip to content
ActualitatAlgaida

La batlessa d’Algaida demana ajuda a la delegada del Govern per solucionar la manca de servei de correus

Paquets pendents per repartir a Algaida. Foto: UGT.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, ha demanat la intervenció de la delegada del Govern central, Aina Calvo, per tal de solucionar com més aviat millor la manca de servei de carteria que ofereix l’Oficina de Correu al municipi.

Cal recordar que el sindicat UGT a la secció de Correus denuncià despús-ahir que el municipi d’Algaida fa més d’una setmana que no té servei postal.

En aquest sentit, Fullana explica que “jo des del primer moment m’he intentat posar en contacte amb els responsables de correus, però no em contesten al telèfon”.

Davant aquest silenci, es posà en contacte amb la delegada del Govern a qui ha remès una carta mitjançant la qual expressa la seva “preocupació per la situació actual que estem sofrint amb el nostre servei de carteria”.

Explica en la mateixa que “des de fa un llarg període de temps, el municipi d’Algaida s’ha vist afectat per una reducció important del servei de repartiment. Aquest fet es deu que l’empresa de correus va traslladar la unitat de repartiment al municipi de Llucmajor. Obligant els carters a anar i tornar a la seva unitat de repartiment. Cal sumar a aquesta problemàtica la manca de repartidors contemplant que el municipi ha crescut exponencialment amb població”.

La batlessa afegeix que tot plegat fa que “actualment els veïnats i veïnades d’Algaida, no disposin del servei diari que tenen dret segons la Llei Postal 43/10 i l’acumulació de cartes, notificacions i paquets amb un retard de repartiment d’aproximadament un mes”.

Per tot plegat reclama a la Delegació de govern de les Illes Balears, prendre les mesures pertinents per a la millora del servei i la resolució de la problemàtica del repartiment de cartes als veïnats i veïnades del municipi d’Algaida per a poder donar un servei òptim i de qualitat”.

Back To Top