Skip to content
ActualitatMontuïri

Crema un magatzem agrícola amb maquinària a Montuïri

incendi montuiri

Els Bombers de Mallorca i Protecció Civil de Montuïri han extingit un incendi que s’ha produït a primera hora d’aquest matí a un magatzem agrícola a les afores de Montuïri. En l’extinció hi han participat els parcs de Manacor i Llucmajor.

incendi montuïri

L’incendi sembla que s’ha produït poc abans de les set del matí després que els propietaris posassin en marxa un alternador per a tenir corrent. Això hauria provocat un curt circuit a les bateries de les plaques fotovoltaiques i s’ha incendiat de seguida.

El foc ha agafat una gran temperatura i una forta empenta ajudat pel vent que bufava. Les primeres alertes a Protecció Civil de Montuïri l’han donada els veïns de la zona del Molinar que podien veure les flames (vegeu imatge superior).

Els efectius de Protecció Civil ja s’han trobat amb un incendi virulent a un magatzem agrícola i han treballat per evitar que el foc s’estengués cap a l’habitatge adjunt. Al cap de pocs minuts han arribat els Bombers de Mallorca que han impedit, definitivament, que el foc arribàs a la casa.

A dins el magatzem hi havia dos tractors, un d’ells nou i una moto. Dins aquest espai també hi havia butà que, amb l’elevada temperatura, també ha rebentat.

Aquí podeu veure un vídeo de l’incendi.

Back To Top