Skip to content
ActualitatAlgaidaDestacat

Algaida obrirà una unitat mòbil d’atenció pels residents a rústic, Pina i Randa

Zona rústica d'Algaida. Foto: Mancomunitat Pla.

L’Ajuntament d’Algaida vol arribar per tot el terme municipal, i per això acostarà els serveis administratius municipals a fora vila i també a Pina i Randa.

La solució serà l’obertura d’una OMAC (Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana) mòbil que anirà als habitatges de sòl rústic i també als dos esmentats nuclis urbans.

La batlessa d’Algaida, Margalida Fullana, ha informat que en el pressupost municipal de 2024 s’ha habilitat una partida de 60.000 € del romanent de tresoreria per a comprar la furgoneta i dotar-la de tot el mobiliari i serveis tecnològics necessaris per donar aquest servei administratiu amb les millors condicions.

De fet, a banda d’ordinadors, impressora o connexió a internet, a la part posterior del vehicle hi haurà una taula i cadires que faran d’oficina mòbil.

“Aquest servei està pensat pels ciutadans que viuen en l’entorn rural o a Pina i Randa que pel motiu que sigui no es poden desplaçar en horari d’oficina a la Casa de la Vila per fer els seus tràmits amb l’administració general o amb la Policia Local”, explica Fullana.

En aquest sentit, fa referència a “gent gran amb dificultats o altres usuaris amb necessitats especials que s’han de desplaçar per fer tràmits i tenen dificultats, gent que fa feina i no pot amollar en horari laboral, etc.”.

D’aquesta manera, apunta, “la idea és apropar els serveis municipals als habitatges de la zona rústica que es faran a demanda i amb cita prèvia i segons els casos es podran matins o horabaixes“. En els nuclis de Pina i Randa es posarà un horari de servei d’aquesta unitat mòbil.

D’aquesta manera, a banda dels residents als nuclis de Pina i Randa, aquesta oficina municipal d’atenció ciutadana mòbil donarà servei a les persones que visquin als prop de 1.200 habitatges de la zona rústica del terme municipal d’Algaida.

Amb tot, la batlessa ha deixat clar que és un projecte que es donarà a conèixer i consensuarà amb tots partits amb representació a la Corporació municipal perquè puguin fer les aportacions que considerin oportunes.

UN TRACTOR I UNA AGRANADORA

Per altra banda, l’Ajuntament d’Algaida adquirirà un nou tractor amb desbrossadora per a la brigada municipal pressupostat també amb 80.000 €. La batlessa ha informat així mateix que també comprarà una màquina agranadora per als operaris municipals davant la constant manca de servei de neteja de l’empresa concessionària que acaba contracte aviat.

Back To Top